JL Forums

Bug Report - Slide Animation

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bug Report - Slide Animation
« on: January 08, 2018, 12:51:49 AM »
Hi

I'm getting an error - "An unexpected error has occurred. We have been notified of this error and will investigate.", when updating slide animation - Animation Speed to very slow & below.

Thanks
BK

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8642
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Bug Report - Slide Animation
« Reply #1 on: January 08, 2018, 06:08:07 AM »
What's the URL of the video when you're in the editor? And which slide does the error occur on, and when does it occur?

If you can give me the details I'll take a look.

Re: Bug Report - Slide Animation
« Reply #2 on: January 09, 2018, 05:40:22 AM »
Kahlon is having some issues replying to this thread, so he's sent this information over:

Hi Jon,

URL - https://instantvideowizard.com/?action=videos_new&pid=2788&id=8668#videos_slides,undefined,videos_slides_edit

Slide 3 -  https://www.screencast.com/t/B2T1Jb43yLV

New question

Regarding the first & last slides - how do I use the slide specific audio instead of the video music, I tried to cut the volume but that didn't work.

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8642
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: Bug Report - Slide Animation
« Reply #3 on: January 09, 2018, 06:43:10 AM »
Ok thanks. The bug that caused that is fixed (it was related to the slow zoom selection).

To disable the audio on a slide just click the Edit Slide Properties button (the one with the pencil icon on the very upper left of the slide). Slide the Music Volume slider all the way to the left. That will turn the music off for that slide.

For the last slide, the music will quickly fade once the last slide is reached, but you will hear it briefly on the slide.

Jon