JL Forums

IVW NOT Working

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IVW NOT Working
« on: December 01, 2017, 05:17:08 AM »
Is it just me?

After the new tags option, i have tried making videos but the system just hangs for ever on "Generating slide 1 of XXX"

Regards
Kinuthia

Re: IVW NOT Working
« Reply #1 on: December 01, 2017, 08:48:03 AM »
Is it just me?

After the new tags option, i have tried making videos but the system just hangs for ever on "Generating slide 1 of XXX"


Same here. Video rendering stays at 0% forever.


Re: IVW NOT Working
« Reply #2 on: December 01, 2017, 01:41:38 PM »
I imagine that now everyone is updating in bulk, instead of one thing at a time.

I can't render any videos as the cogs just keep spinning on video additions and after adding the pan and move effect.

Hopefully will be sorted soon :-)

Offline Meg

  • *****
  • 7380
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
Re: IVW NOT Working
« Reply #3 on: December 01, 2017, 01:42:06 PM »
Do you mean that it hangs when rendering the video for download or when creating the first set of slides that you can then edit?

Re: IVW NOT Working
« Reply #4 on: December 01, 2017, 02:06:11 PM »
Do you mean that it hangs when rendering the video for download or when creating the first set of slides that you can then edit?

It hangs when generating the slides.

I tried without any text and it generated the two default slides. But this does not help since we need to generate from text/script.

Offline Meg

  • *****
  • 7380
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
Re: IVW NOT Working
« Reply #5 on: December 01, 2017, 02:24:55 PM »
I have just tried it there now and got the slides generated ok (about 33). Is there anything special in the text? For instance, do you have an "&" or any other symbols?

Re: IVW NOT Working
« Reply #6 on: December 01, 2017, 02:56:22 PM »
Do you mean that it hangs when rendering the video for download or when creating the first set of slides that you can then edit?

Slides creation works. But image animation don't work for me. When I say don't work, I mean the two wheels start turning and the process lasts forever, the page freezes and I must close it and login again. Seems like some kind of overload in the system so to speak.
« Last Edit: December 01, 2017, 03:08:42 PM by cyrrus1111 »

Re: IVW NOT Working
« Reply #7 on: December 01, 2017, 03:19:30 PM »
I have just tried it there now and got the slides generated ok (about 33). Is there anything special in the text? For instance, do you have an "&" or any other symbols?

Did you check the auto-animation checkbox.

When i check it, it hangs during slide generation.
When i use all the other options and leave the auto-animation unchecked, It generates successfully.

When i try to add a video clicp to one of the slides, it hangs.

Seems there is a problem with the animation and video (clips).


Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8650
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: IVW NOT Working
« Reply #8 on: December 01, 2017, 05:09:29 PM »
This issue should be resolved now.

Re: IVW NOT Working
« Reply #9 on: December 01, 2017, 06:42:36 PM »

Thanks Jon. Its now working fine.

Re: IVW NOT Working
« Reply #10 on: December 02, 2017, 03:50:59 AM »
what do you mean.. now you can upload in bulk??   did I miss a new feature?

Offline Meg

  • *****
  • 7380
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
Re: IVW NOT Working
« Reply #11 on: December 02, 2017, 04:43:43 AM »
No, upDATE in bulk, not upload. The new feature means you can make all necessary changes to a slide and then get it updated at one time, instead of making each change separately.

Re: IVW NOT Working
« Reply #12 on: December 02, 2017, 04:53:46 AM »
There has been two updates in the last few days.

- The multi-slide-update ->> auto-refresh function.

- The tags option in the wizard section. - this means you will be able to declare your tags before the slides are generated as compared to before when you had to wait until the video upload section. You can of course do it the old way if you prefer but i don't think your tags will be saved in the saved video in your project.

Regards,
Kinuthia.

Re: IVW NOT Working
« Reply #13 on: December 02, 2017, 05:31:34 AM »
Thanks!