JL Forums

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kinuthia

Pages: 1 2 3 4
1
Article Builder / ARTICLE BUILDER NOT WORKING
« on: January 28, 2018, 07:00:09 AM »
Hi guys.

Is AB doing auto posting for anyone? Nothing was posted yesterday and today (sat and sun). I submitted a ticket yesterday but no replies and no solution.

2
lol. Funny you should mention that... we just pushed an update that handles that very thing. Again, click the Advanced Settings button on the Edit Slide Properties dialog and you can set the start/stop time of each animated text block on a slide.

Here's a demo:

https://youtu.be/viAtBtS0o0s

Jon

LOL! We should stop peeping on each other's screen or reading others mind.

Anyway, thanks Jon. I will play with it over the weekend. Having said that, I'm not too sure about the timings of the added slides/text blocks i.e. start/end. 

Kinuthia

3
Thanks Jon.

In fact i closed the update notice window by mistake before i fully read it. So i don't know if you have a change log for that update.

If not don't worry i will play with it and see what is in it.

By the way you should think of a way of delaying the text such that a certain narration can be done, then the text you want displayed will appear while the narration will keep going. Just the way you can do in powerpoint. And even to add more fun you can have the text displayed in defined chunks in the same slide one after the other. I'm sure you get the gist.

Regards,
Kinuthia.

 

4
Just pushed some new ones that let you set the font size of the slide text as well as it's horizontal and vertical position. It also added two new slide layouts.

Enjoy!

Hi Jon,

Did you roll it back?

Kinuthia.

5
Instant Video Wizard / Re: IVW NOT Working
« on: December 02, 2017, 04:53:46 AM »
There has been two updates in the last few days.

- The multi-slide-update ->> auto-refresh function.

- The tags option in the wizard section. - this means you will be able to declare your tags before the slides are generated as compared to before when you had to wait until the video upload section. You can of course do it the old way if you prefer but i don't think your tags will be saved in the saved video in your project.

Regards,
Kinuthia.

6
Instant Video Wizard / Re: IVW NOT Working
« on: December 01, 2017, 06:42:36 PM »

Thanks Jon. Its now working fine.

7
Instant Video Wizard / Re: IVW NOT Working
« on: December 01, 2017, 03:19:30 PM »
I have just tried it there now and got the slides generated ok (about 33). Is there anything special in the text? For instance, do you have an "&" or any other symbols?

Did you check the auto-animation checkbox.

When i check it, it hangs during slide generation.
When i use all the other options and leave the auto-animation unchecked, It generates successfully.

When i try to add a video clicp to one of the slides, it hangs.

Seems there is a problem with the animation and video (clips).


8
Instant Video Wizard / Re: IVW NOT Working
« on: December 01, 2017, 02:06:11 PM »
Do you mean that it hangs when rendering the video for download or when creating the first set of slides that you can then edit?

It hangs when generating the slides.

I tried without any text and it generated the two default slides. But this does not help since we need to generate from text/script.

9
Instant Video Wizard / IVW NOT Working
« on: December 01, 2017, 05:17:08 AM »
Is it just me?

After the new tags option, i have tried making videos but the system just hangs for ever on "Generating slide 1 of XXX"

Regards
Kinuthia

10
Instant Video Wizard / Re: Features Request for IVW
« on: November 25, 2017, 08:34:40 AM »
Hi Jon,

I think what many of us are waiting for is the ability to MOVE a video from one project to another. The copy option leaves the original video in its original locations after making a copy to wherever you want. I guess you can argue one can delete the original after copying but i see having both COPY and MOVE options as a more viable option.

Regards,
Kinuthia

11
Instant Video Wizard / Custom/Personal Themes
« on: November 25, 2017, 07:42:55 AM »
Hi Jon,

You have given us ways of using our own items - such us images, videos, audio and watermark. Can you please see if you can introduce a feature to allow us to upload our own themes rather than be subjected to the only ones in the repository.

Favouriting them would also be nice and maybe a way of sharing or making them public to other IVW users if one wishes to.

Regards,
Kinuthia.

12
Instant Video Wizard / Re: Robots interviewing each other
« on: November 24, 2017, 05:03:41 PM »
Thanks Jack for sharing that piece. Its a very great thought. I don't think i would have thought of that soon. You got my like.

13
Instant Video Wizard / Re: Watermark Not Added to the slides
« on: November 21, 2017, 03:32:07 AM »
Thanks Jon. Its all good now.

Regards.

14
Instant Video Wizard / Watermark Not Added to the slides
« on: November 17, 2017, 04:27:38 AM »
Hi,

As of today 17/11, watermark is not been added to the slides. Although the checkbox is checked in the wizard, nothing is added and when i try to add it after slides generation, it does not add either. It has worked fine since the IVW launch upto  until yetsterday.

Anyone having the same problem?

Regards.

15
Instant Video Wizard / Re: Zoom Effect on images
« on: November 10, 2017, 05:59:52 AM »
The update makes a very big difference as compared to the statics images. Although it is working fine here are some observations.

1.
When it comes to auto-choosing/selecting the slide layout formats (left and right), it is only selecting the left text format only and not the right format layout. I'm sure one can change this manually but i'm refering to the auto-generation.

2.
During the tutorial last night, Amin made a very good point of the relationship between the text and the image. i.e. if you have the right or left format layout, the image panning should be towards the text and not moving away from the text. Yes again one can do this manually but i'm just wondering if you can enforce this rule for the auto generation such that if left text layout is selected the panning to the left will be selected.

3.
Lastly, can you please leave the animate slide checkbox selceted by default. I understand you need to warn us about the generation time added but maybe you can have some red warning text appended to the checkbox text. (Just a thought).

Regards,
Kinuthia.

Pages: 1 2 3 4