JL Forums

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Jonathan Leger

Pages: 1 2 3 ... 361
1
To turn the music off for a particular slide just go to that slide and click Edit Slide Properties (pencil icon) and slide the Music Volume slider bar all the way to the left. For that particular slide there won't be any music.

I'll see what I can figure out about the image upload issue. That's an odd one.

2
Can you pm me a link to the image?

Sent from my SM-G955U using Tapatalk


3
Instant Video Wizard / Re: Spinning Cogs
« on: April 02, 2018, 09:05:05 AM »
Ok, I think I figured out what the issue was. Let me know if it happens again.

4
Instant Video Wizard / Re: Spinning Cogs
« on: April 02, 2018, 07:14:40 AM »
It's not something you can back out of. I'm aware of the cause and I'm working on a solution.

For the moment it should run fine, but there's one particular command set that's throwing a wrench in the system. It only happens under a certain set of circumstances for a certain kind of video. I'm working on fixing that so things remain consistent.

Jon

5
Instant Video Wizard / Re: Spinning Cogs
« on: April 02, 2018, 03:43:27 AM »
Try now Jack.

6
Thanks Susan. That helped me figure it out. It was an issue specific to the Facebook header video size. It should be working now. My apologies for the issue.

7
Can you give me the exact settings you're using -- everything from the script to the theme to the color scheme etc? I haven't been able to replicate this issue. I can create videos just fine with the Wizard.

8
Ok. I believe I've fixed the bug that caused this for you. Let me know if it still doesn't work.

9
Instant Video Wizard / Re: Video Rendering Failing - 6th attempt
« on: March 22, 2018, 05:56:23 AM »
Great Susan. Glad it's working for you!

Sent from my SM-G955U using Tapatalk


10
Instant Video Wizard / Re: Video Rendering Failing - 6th attempt
« on: March 22, 2018, 05:05:56 AM »
Oh, and great video btw. :)

11
Instant Video Wizard / Re: Video Rendering Failing - 6th attempt
« on: March 22, 2018, 04:57:29 AM »
It rendered fine for me Susan. Try one more time. If it happens again, try cloning the video and rendering it from the clone.

Scratching my head on this one.

12
Instant Video Wizard / Re: Video Rendering Failing - 6th attempt
« on: March 22, 2018, 04:47:30 AM »
I've copied the video into my account and I'm testing it now.

13
Instant Video Wizard / Re: Reading/Printing Caption Downloads
« on: March 21, 2018, 07:48:02 AM »
It's just a plain text file. The extension is because it's formatted for YouTube to be able to read and display the captions at the right time.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk


14
Instant Video Wizard / Re: IVW seems to be down
« on: March 20, 2018, 02:27:36 PM »
Apologies everyone. There was an unexpected maintenance issue. All was well a few minutes later and is running fine now.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk


15
Instant Video Wizard / Re: Unable to download video after rendering
« on: March 19, 2018, 04:15:50 PM »
What's the URL when you're in the video editor? I'll take a look.

Pages: 1 2 3 ... 361