JL Forums

.csv not importing pics...

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

.csv not importing pics...
« on: January 27, 2016, 06:49:43 AM »
Hey everyone,

I created a .csv in notepad (and recreated in excel to troubleshoot) that opens in both with no issues, and when I copy and paste the urls in a browser i see my pics no problem...but when I try to import pics via the .csv, Social Multiplier gives me an hourglass, and then shows 0 pics found.  Any troubleshooting/formatting tips out there?

Thx in advance

Re: .csv not importing pics...
« Reply #1 on: January 27, 2016, 11:23:30 AM »
Hey everyone,

I created a .csv in notepad (and recreated in excel to troubleshoot) that opens in both with no issues, and when I copy and paste the urls in a browser i see my pics no problem...but when I try to import pics via the .csv, Social Multiplier gives me an hourglass, and then shows 0 pics found.  Any troubleshooting/formatting tips out there?

Thx in advance


CDFVentures,

We're working with you at the help desk regarding this matter.  Thank you for your patience.  All support requests related to our products should be submitted to http://askjonleger.com

Thank you.

Re: .csv not importing pics...
« Reply #2 on: January 29, 2016, 07:03:42 AM »
Thanks Daniel!  Got it working with your help; posting the format here in case anyone else can use it (figured it may save a help desk call  :)

The .csv file needs to be formatted as you can see below:

“[image_url]”,“[page_url]”,“[description]”

You must have all three parameters in the .csv file.