JL Forums

SM does not finding boards and does not follow or unfollow suddenly!

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Since last two days SM does not able to follow or un-follow  and shoe following error.

"Unhandled exception has occured in your application. If you click Continue, the application will ignore error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately.

Conversion from string "1.9k Pins" to type "Long" is not valid"


What should I do for this????

I tried deleting software and reinstalling but problem persist.

Offline Meg

  • *****
  • 6991
  • Freedup to do what you really want
    • View Profile
Re: SM does not finding boards and does not follow or unfollow suddenly!
« Reply #1 on: August 17, 2016, 03:24:54 AM »
Since last two days SM does not able to follow or un-follow  and shoe following error.

"Unhandled exception has occured in your application. If you click Continue, the application will ignore error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately.

Conversion from string "1.9k Pins" to type "Long" is not valid"


What should I do for this????

I tried deleting software and reinstalling but problem persist.
You need to contact help desk https://askjonleger.desk.com/ . It sounds like Pinterest has changed something, so the SM software will need to change, too.

Offline Jonathan Leger

  • *****
  • 8178
  • Here's to your success!
    • View Profile
    • Jonathan Leger's Blog
Re: SM does not finding boards and does not follow or unfollow suddenly!
« Reply #2 on: August 17, 2016, 07:44:08 AM »
Just pushed out an update to handle this. Next time you login to SM it will prompt you to update and that should fix it.

Re: SM does not finding boards and does not follow or unfollow suddenly!
« Reply #3 on: August 19, 2016, 11:35:35 AM »
Updated.....!!

THanks for quick actions but it does not solved my problem. Sometime it doesn't pop-up any error message now and does find boards in background but fails to display name in front end. At the bottom message says 'Failed to load board"

while sometime it keep error popup :-(